Nyheter

Ulike fornøyelsesfasiliteter produkter

pd_sl_02

Rengjøringsmetoder for underholdningsutstyr for barn

I fornøyelsesparken formerer det seg hele tiden ulike bakterier, og fornøyelsesutstyr må rengjøres og desinfiseres på riktig måte, men rengjøringsmetodene for ulike deler er også forskjellige. Her er noen metoder for rengjøring av utstyr.

1. Plast og glassfiber kan fortynnes og bløtlegges i såpevann, desinfiserende vaskemiddel, blekemiddel osv., deretter tørkes av med en myk klut eller børste, skylles med rent vann, tørkes med ren klut eller soltørkes og til slutt desinfiseres med 84 desinfeksjonsmiddel.

2. Den myke svampdelen kan vaskes med en myk klut dyppet i såpevann, eller desinfiseres ved eksponering for sollys;Tredelene som er varmebestandige, fuktbestandige og ikke falmer kan vaskes med såpe og vann, tørkes i solen og desinfiseres med desinfeksjonsmiddel.

3. Metalldelen kan børstes med en børste for å fjerne det flytende broderiet, og deretter tørkes av med en tørr klut.Etter å ha blitt utsatt for sollys, kan ett strøk maling sprayes.Etter tørking kan et nytt strøk sprayes for å gi beskyttelse.Etter at malingen er helt tørr, kan den rengjøres, tørkes og desinfiseres.

4. Når du rengjør den elektriske delen av kretsen, er det nødvendig å ta hensyn til strømbruddet.Det er forbudt å vaske den direkte med vann.Vanligvis tørk den av med en fuktig klut og koble den til strømforsyningen etter at den har tørket grundig.

5. Hvis det er en innendørs fornøyelsespark, bør bakken, vegger osv. desinfiseres med ultrafiolett stråling hver dag, og rommet bør regelmessig ventileres.Desinfiser med hydrogenperoksid en gang i uken.

Rengjøringsmetoder for underholdningsutstyr for barn

Rengjøringsmetoder for underholdningsutstyr for barn


Innleggstid: 15. juli-2023